Laster kart, vennligst vent...

To mann over bord i Norskehavet

Oppsummert

To mann er meldt over bord på et maltaregistrert skip i Norskehavet. Hovedredningssentralen leder søket og det er sendt et Orion-fly fra Andøya. Ulykken skjedde 400 kilometer sørvest for Bodø.

 • Søket avsluttet etter savnede menn

  To bulgarske menn antas omkommet i Norskehavet og søket er sent torsdag kveld avsluttet. Mennene falt over bord rundt 400 kilometer sørvest for Bodø. Det er dårlig vær i området. Det vil bli gjort en ny vurdering fredag, sier Hovedredningssentralen.

 • Tror de savnede er omkommet

  Leteaksjonen etter to menn i Norskehavet er gått over til søk etter antatt omkomne, opplyser Hovedredningssentralen til NRK. Mennene falt over bord rundt 400 kilometer sørvest for Bodø torsdag ettermiddag. Det er dårlig vær og høye bølger i området.

 • Resultatløst søk etter to menn

  Søket etter to menn som torsdag formiddag havnet i sjøen fra et lasteskip i Norskehavet, er resultatløst over sju timer etter hendelsen. Mennene falt over bord omtrent 400 kilometer sørvest for Bodø. Det er dårlig vær og bølger på opptil ti meter.

 • To mann over bord i Norskehavet

  To mann er meldt over bord på et maltaregistrert skip i Norskehavet. Hovedredningssentralen er på vei og det er sendt et Orion-fly fra Andøya. Skipet befinner seg 400 kilometer sørvest for Bodø. De to har ikke redningsvester på seg, skriver VG.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no