Hopp til innhold
Arbeiderpartiets landsstyremøte 2002
Foto: Fjeldstad, Knut / NTB scanpix

Stoltenbergs bokavsløringer

Oppsummert

Jens Stoltenberg innrømmer i sin bok «Min historie» hvordan han systematisk jobber for å ta over makten i Arbeiderpartiet fra Thorbjørn Jagland.

 • Jagland svarer på bokavsløringer

  Thorbjørn Jagland kommenterer nå opplysningene som har kommet frem i Jens Stoltenbergs nye bok, skriver VG. I et innlegg på Facebook skriver han at jobben som sjef i Europarådet er viktigere enn å vikle seg inn i en femten år gammel lederstrid.

 • Jagland: Passet aldri å forklare

  Tidligere Arbeiderpartileder Thorbjørn Jagland sier til NRK at det aldri har passet for han å forklare hva som lå bak at han trakk seg som leder for partiet. – Jeg ønsket ikke å gjøre det da Stoltenberg var statsminister, skriver Jagland i en e-post.

 • – Aps bitreste strid i moderne tid

  Lederstriden mellom Thorbjørn Jagland og Jens Stoltenberg er den mest dramatisk Ap har opplevd i moderne tid, mener politisk journalist Magnus Takvam. Fredag lanserte Stoltenberg sin bok «Min historie», hvor lederstriden med Jagland er et tema.

 • – Aps bitreste strid i moderne tid

  Lederstriden mellom Thorbjørn Jagland og Jens Stoltenberg er den mest dramatisk Ap har opplevd i moderne tid, mener politisk kommentator Magnus Takvam. Fredag lanserte Stoltenberg sin bok «Min historie», hvor lederstriden med Jagland er et tema.

  Magnus Takvam om Jens Stoltenbergs bok
Jens Stoltenberg presenterer sin bok "Min historie"
Magnus Takvam om Jens Stoltenbergs bok

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no