Hopp til innhold
Kvinne påkjørt på Nøtterøy
Foto: Philip Hofgaard / NRK

Søppelbilsjåfør siktet etter ulykke

Oppsummert

En kvinne døde etter å ha blitt påkjørt av en renovasjonsbil på Nøtterøy i Vestfold 23. november 2020. Sjåføren er siktet for uaktsomt drap.

  • Sjåfør tiltalt for uaktsomt drap

    En sjåfør av en renovasjonsbil er tiltalt for uaktsomt drap etter å ha kjørt på en 22 år gammel kvinne på Nøtterøy 23. november i 2020, skriver Tønsbergs Blad. Sjåførens advokat Jon Anders Hasle sier til avisa at sjåføren både etter ulykken og nå nekter straffskyld. Sjåføren var i ferd med å rygge da kvinnen ble påkjørt.

  • Får kritikk etter dødsulykke

    Færder kommune får kritikk etter dødsulykken på Nøtterøy der en søppelbil rygget på en kvinne i november 2020. Havarikommisjonen konkluderer med at kommunen ikke har fulgt opp hvordan trafikksikkerheten ved renovasjon skal være.

    Norsk Gjenvinning som utførte søppeltømmingen, kritiseres for dårlig sikkerhetskartlegging og opplæring av mannskapene.

    I tillegg mener Havarikommisjonen at Vesar må sørge for at det stilles strengere krav til renovasjonsselskapene som får kontraktene om søppeltømming.

  • Frigir navnet på omkommet kvinne

    Det var 22 år gamle Tuva Strandli Fermann som omkom i trafikkulykken på Nøtterøy i går, sier politiet. Kvinnen fra Torød var student ved universitetet på Ås, og døde etter at hun ble påkjørt av en renovasjonsbil. Sjåføren er siktet for uaktsomt drap.

  • Sjåfør siktet for uaktsomt drap

    Sjåføren av en søppelbil som kjørte på en fotgjenger på Nøtterøy i går, er siktet for uaktsomt drap. Kvinnen i 20-åra ble påkjørt i et boligfelt. Krimteknikere arbeider på ulykkesstedet også i dag.

  • Død etter trafikkulykke på Nøtterøy

    En kvinne i 20-åra døde etter å ha blitt påkjørt av en søppelbil på Nøtterøy i Vestfold. Politiet ble varslet om ulykken klokka 09.35, og kvinnen ble hentet med redningshelikopter. Sjåføren av søppelbilen er sendt til legevakt, melder Tønsbergs Blad.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no