Hopp til innhold
En person har skutt mot en bil med en person i på Skårersletta i Lørenskog. Personen i bilen er ikke skadd og politiet søker etter gjerningsperson.
Foto: Jil Yngland / NTB

Skyting mot bil i Lørenskog

Oppsummert

13. juli fikk politiet melding om mot en personbil i Lørenskog kommune på Skårersletta. En mann i 20-årene satt i bilen. Han ble ikke skadet. Tre personer er siktet for drapsforsøk.

 • Mann dømt til fem års fengsel for drapsforsøk

  En mann i 30-årene er i Romerike og Glåmdal tingrett dømt til fem års fengsel for drapsforsøk, etter en skyteepisode i Lørenskog i juli 2021. Mannen meldte seg selv to dager etter skyteepisoden på åpen gate.

  I dommen kommer det fram at hendelsen trolig har bakgrunn i en familiekonflikt mellom familiene til gjerningspersonen og mannen som ble beskutt.

  (NTB)

 • To til siktet etter skyteepisode

  Politiet har siktet to personer til etter en skyteepisode i Lørenskog 13. juli, skriver VG. Begge er siktet for medvirkning til drapsforsøk.

  – Politiet har etterforsket bredt både teknisk og taktisk. Dette har medført at ytterligere to personer har fått status som siktet, skriver politiadvokat Camilla Ek Sørensen i Øst politidistrikt til VG.

 • Erkjenner ikke straffskyld

  En mann i 30-årene fra Lørenskog som er siktet for drapsforsøk på en annen mann i 30-årene, erkjenner ikke straffskyld, skriver RB. Ifølge politiet ble en mørk BMW som den fornærmede satt i skutt på. Den siktede er varetektsfengslet i fire uker. Politiet etterforsker saken videre.

 • Vil ha tips etter skyteepisode

  Politiet vil ha tips etter skyteepisoden på Lørenskog tirsdag 13. juli, skriver Romerikes Blad.

  I går ble en mann varetektsfengslet etter å ha blitt siktet for drapsforsøk.

  Nå vil politiet komme i kontakt med folk som var i området Skårer og Finstadjordet mellom 16 og 19.30 på tirsdag. Særlig er de ute etter video fra mobil eller dashcam.

  De leter også etter føreren av en Toyota Auris som var i området da skyteepisoden fant sted. Føreren har ikke noe med skytingen å gjøre men kan være et vitne.

 • Varetektsfengslet etter skyting

  Mannen som er siktet for å ha skutt mot en person i en bil på Lørenskog 13. juli har samtykket til varetektsfengsling i fire uker. Mannen meldte seg for politiet torsdag kveld. 30-åringen er siktet for drapsforsøk.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no