Hopp til innhold
Rev halve uthuset
Foto: Kaja Figenschou / NRK

Rev halve uthuset til naboen

Oppsummert

Uthuset til ekteparet Waage, som har stått siden 1947, ble forrige lørdag delt i to. Den delen av uthuset som stod på naboens tomt ligger nå som pinneved i hagen til ekteparet.

 • Huskapper må i fengsel

  Høyesterett vil ikke behandle anken fra mannen som kappet naboens uthus i to på Nesøya. Dermed må han i fengsel, skriver E24. I oktober ble Asker-mannen Arne Vigeland dømt til 120 dagers fengsel av lagmannsretten.

  Rev ned halve uthuset
  Foto: KAJA FIGENSCHOU / NRK
 • Huskapper funnet skyldig

  Mannen som kappet naboens uthus i to på Nesøya i 2014, er i Borgarting lagmannsrett funnet skyldig i to tilfeller av grovt skadeverk. I likhet med tingrettens dom, er mannen dømt til 120 dagers fengsel og til å betale 734.223 kroner i erstatning.

 • Kappet uthus - tapte i retten

  Mannen som delte uthuset til sine naboer i to på Nesøya i Asker i 2014, tapte ankesaken i Borgarting lagmannsrett. Denne gangen handlet saken om bruksretten til uthuset. Ifølge dommen tilhører bruksretten eiendommene, skriver Budstikka.

 • Kappet uthus - tapte i retten

  Mannen som delte uthuset til sine naboer i to på Nesøya i Asker i 2014, tapte ankesaken i Borgarting Lagmansrett. Denne gangen handlet saken om bruksretten til uthuset. I lagmannsrettens dom heter det at en slik bruksrett tilhører eiendommene, ikke personene som måtte bo der, skriver Budstikka.

 • Nabofeide i retten på nytt

  Mannen som kappet et uthus på Nesøya i to, møter i dag naboene sine i retten igjen. Tingretten mente at naboene har eksklusiv bruksrett til deler av eiendommen og mannen som kappet uthuset måtte betale saksomkostninger. Han anket. Nå skal lagmannsretten si sitt om den omstridte eiendommen, skriver Budstikka.

  Rev ned uthuset
  Foto: Kaja Figenschou / NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no