Krimteknikar på veg inn blokk i Loddefjord
Foto: Jon Bolstad / NRK

Person funnet død i Loddefjord

Oppsummert

En person ble fredag kveld funnet død i en leilighet i Loddefjord i Bergen. Stesønnen til avdøde er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, opplyser politiet på en pressekonferanse lørdag.

 • Politiet skjerpar siktinga

  Politiet skjerpar siktinga etter at ein mann blei funnen død i Loddefjord i Bergen i desember. Ein 28 år gamal mann er no sikta for forsettleg drap på den 62 år gamle stefaren sin. Det er opplysningar i obduksjonsrapporten som ligg bak skjerpinga.

 • Varetektsfengslet i fire uker

  Den 28 år gamle mannen som er siktet for dødelig vold mot sin 62 år gamle stefar i Loddefjord i Bergen, ble mandag varetektsfengslet i fire uker. Han nekter straffskyld. Stefaren ble funnet død i en blokkleilighet sist fredag.

 • Fengslingsmøte mandag

  Stesønnen til 62-åringen som fredag ble funnet død i Loddefjord i Bergen, fremstilles for varetektsfengsling mandag. 28-åringen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge og ble avhørt søndag. Han erkjenner ikke straffskyld, melder NTB.

 • Siktede ikke avhørt

  Mannen som er pågrepet etter at en mann ble funnet død i Loddefjord i Bergen er foreløpig ikke avhørt. Politiet opplyste på en pressekonferanse i dag at han sannsynligvis vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no