NRK Meny
Paul Simon
Foto: JOSH REYNOLDS / Ap

Paul Simon og kona pågrepet

Oppsummert

Politiet i Connecticut ble tilkalt til musikerparet Paul Simon (72) og Edie Brickell (47) etter en episode lørdag kveld. Mandag måtte de møte i retten siktet for ordensforstyrrelser. Begge avdramatiserte hendelsen.

 • Paul Simon og kona tilbake i retten

  Den amerikanske sangeren Paul Simon og kona Edie Brickell leide hverandre da de fredag igjen måtte møte i retten etter å ha blitt anmeldt for husbråk for tre uker siden.

 • Simon-advokat: Ikke mer enn dytting

  Ifølge parets advokat, Allan Cramer, oppsto det en krangel mellom de to i en hytte på eiendommen deres. Da Simon forsøkte å forlate stedet, sperret Brickell døra, forteller han. Ifølge Cramer dyttet de to hverandre, men det skjedde ikke noe mer.

 • Paul Simon og kona: Ingen trussel

  Politiet ble tilkalt etter at en krangel mellom de to utartet, men i retten ville både Paul Simon og Edie Brickell avdramatisere hendelsen. – Ingen av oss har noe å frykte eller føle seg truet for, sa Simon. – Han er ingen trussel mot meg i det hele tatt, sa Brickell til dommeren.

 • Paul Simon arrestert hjemme

  Musikerparet Paul Simon (72) og Edie Brickell (47) ble arrestert i hjemmet deres i New Canaan i Connecticut. Politiet har vært sparsomme med opplysninger, men det er ventet en pressemelding senere i dag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no