IMG_1059.JPG
Foto: Daniel Laabak

Mann knivstukket i nabokrangel

Oppsummert

En mann i 30-årene er livstruende skadd etter at han ble knivstukket i en leilighet i Refstad allé i Oslo. Mannen er fraktet til sykehus. Bevæpnet politi var på stedet og pågrep raskt en mann i 40-årene. De to mennene er naboer, og skal ifølge politiet ha kranglet høylytt. Det var en rekke naboer som meldte ifra til politiet som klaget på bråk. Politiet fikk inn melding om hendelsen like før klokken halv seks søndag kveld.

 • Varetektsfengslet etter knivangrep

  En mann i 40-årene er i Oslo tingrett varetektsfengslet i fire uker etter at han knivstakk sin nabo etter en oppussingskrangel. Mannen får brev- og besøksforbud i hele perioden. Han er siktet for drapsforsøk etter hendelsen i Oslo søndag ettermiddag.

 • Utenfor livsfare etter nabokrangel

  Mannen som ble knivstukket etter en krangel om oppussing på Bjerke i Oslo er nå utenfor livsfare. Mannen i 40-årene som er siktet erkjenner ikke straffskyld. Bakgrunnen for episoden var en krangel om støy i forbindelse med oppussing.

 • Ringte politiet før knivstikkingen

  Et familiemedlem av siktede skal ha tatt kontakt med politiet i forkant av knivstikkingen på Bjerke i Oslo søndag, skriver VG. Politiet mente da at det ikke var fare for liv og helse. – Det var en skjebnesvanger feilvurdering, sier siktedes forsvarer til avisen.

 • – Mannens tilstand er stabil

  Tilstanden til mannen som ble livstruende skadd etter knivstikkingen på Bjerke i Oslo skal være stabil. Det sier seksjonssjef i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid til NTB. Metlid sier det ligger an til at den siktede skal fremstilles for fengsling, noe som trolig vil skje tirsdag.

Innsatsleder Brian Skotnes i Oslo-politiet forteller om knivstikkingen på Refstad i Oslo lørdag (foto: tipser.no/Daniel D. Laabak).

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no