NRK Meny
Død mann funnet i Drammen
Foto: Vegard M Aas

Mann funnet død i Drammen

Oppsummert

En mann ble søndag morgen funnet død på en handikaprampe i Drammen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Det var en beboer i boligblokken som fant mannen død kl. 09.46. Mannen er identifisert.

  • Død mann identifisert

    Mannen som ble funnet død i Drammen søndag morgen, er identifisert. Mannen ble funnet utenfor et leilighetskompleks med ansikts- og hodeskader. Det opplyser politiadvokat Jarle Vist. Ingen er mistenkt i saken. Politiet vet ikke om det har skjedd noe kriminelt.

  • Etterlyser vitner

    Politiet forsøker å kartlegge omstendighetene rundt det mistenkelige dødsfallet. – Vi ønsker at folk melder seg dersom de tror de har interessante observasjoner rundt dette huset eller området, sier politiadvokat Birgit Austad ved Søndre Buskerud politidistrikt.

  • Politiet tror de vet hvem mannen er

    – Vi mener å ha funnet ut hvem han er, og det er en mann i 40-årene. Jeg vil ikke si noe om han hadde synlige skader, sier politijurist Walter Småland i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB. Hendelsesforløpet er fortsatt uklart, og en foreløpig obduksjonsrapport er ventet tidligst mandag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no