Hopp til innhold

Knivran på tog i Asker

Oppsummert

En 17 år gammel gutt ble ranet med kniv på toget mellom Billingstad i Asker og Sandvika i Bærum natt til 22. februar. Fire personer ble anholdt i Larvik morgenen etter i forbindelse med ranet.

 • Tror ranere kom fra fest i Asker

  Politiet tror personene som knivranet en 17 år gammel gutt på toget mellom Billingstad og Sandvika natt til fredag kom fra en fest i Heggedal i Asker, skriver Budstikka. Festen skal ha funnet sted i et gammelt forsamlingslokale kalt Friheim.

 • Løslatt etter knivran

  De tre personene som ble anholdt på Larvik stasjon i forbindelse med ranet av en 17-åring på toget mellom Billingstad og Sandvika, er nå løslatt, melder politiet. De hadde ikke noe med ranet å gjøre. Dermed er ranerne fortsatt på frifot.

 • Politiaksjon på toget

  Politiet aksjonerte i morges mot toget på jernbanestasjonen i Larvik, etter tips om at mulige knivranere fra Asker befant seg på det. Politiet har kontroll på fire personer som blir sjekket opp mot oppdraget.

 • Gutt ranet på tog

  Politiet søker etter ti unge menn etter at en 17 år gammel gutt ble ranet med kniv på et tog fra Billingstad i Asker til Lillestrøm. – Fornærmede er fysisk uskadd. Vi er i kontakt med han og foretar undersøkelser, skriver politiet i Oslo på Twitter.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no