NRK Meny
Karolisaken
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Karoli-rettssaken

Oppsummert

Fem menn er tiltalt for drapsforsøk på René Karoli og sønnen hans på Torshov Bingo i Oslo i april 2013. De fem angrep med kniv, øks, machete, balltre og brekkjern ifølge tiltalen. I retten var det ingen av dem som erkjente drapsforsøk på Karoli.

 • René Karoli avbrøt tiltalt 31-åring

  Både René Karoli og hans sønn (25) avbrøt den tiltalte 31-åringen fra Josef-familiens forklaring i Oslo tingrett sent i ettermiddag. – Du er en morder, ropte René Karoli mot tiltalte. Dommeren måtte be dem være stille og sette seg ned før 31-åringens fikk fortsette sin forklaring.

 • Sier han har blitt truet

  Den 25 år gamle sønnen til René Karoli sier at han har blitt truet på lukkede grupper på Facebook i tiden før rettssaken. I etterkant av angrepet har han slitt med å sove. – Jeg drømmer at jeg blir stukket med kniv i hjertet, forteller han.

 • Viste fram arr etter stikkskader

  René Karolis sønn dro av seg genseren og viste frem merkene etter rundt ti knivstikk, da han forklarte seg i Oslo tingrett i dag. Mannen ble livstruende skadet under slagsmålet på Torshov Bingo i fjor.

 • Navngir tiltalt

  Karolis sønn navngir en av de tiltalte (23) i rettssaken når han får spørsmål fra en av forsvarerne om hvem som sa han skulle knivstikkes i hjertet under slagsmålet ved Torshov bingo.

 • – Sa han skulle drepe

  Karolis sønn sier at en 33-åring fra Josef-familen, som er blant de fem tiltalte, sa han skulle drepe dem da de kom inn i bingolokalet. Ifølge sønnen sa en annen tiltalt at han skulle knivstikkes i hjertet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no