Laster kart, vennligst vent...

Flystyrt i Iran

Oppsummert

Et propellfly fra Aseman Airlines styrtet 18. februar i Zagros-fjellene i Iran. 65 mennesker er antatt døde. Årsaken til ulykken er ikke klarlagt, men dårlig vær antas å være medvirkende.

 • Svart boks funnet etter flystyrt

  Et redningslag har funnet «den svarte boksen» som tilhører flyet der 65 mennesker omkom da det styrtet i Zagros-fjellene i Iran, ifølge nyhetsbyrået IRNA. Den har avgjørende flydata og ble funnet på Mount Dena, skriver det statlige nyhetsbyrået.

 • Dårlig vær hindrer letemannskaper

  Tåke og kraftig vind skaper problemer for letemannskapene i Iran etter flystyrten i Zargos-fjellene. Dårlig vær har gjort søket vanskelig, og det kom mandag motstridende opplysninger om operasjonen. Myndighetene har ikke bekreftet at flyet er funnet.

 • Avviser at styrtet fly er funnet

  Dårlig vær hindrer letingen etter passasjerflyt som styrtet med 65 personer i Iran søndag. TV-kanalen Press TV har meldt at letemannskapene hadde nådd fram til ulykkesstedet, men dette avvises av Røde Halvmåne, ifølge nyhetsbyrået ISNA.

 • Flyvrak i Iran er funnet

  Det iranske flyet som styrtet i Zargos-fjellene i går, er funnet, melder iranske medier. Minst 65 personer var om bord i flyet. Det to-motors-propellflyet var på vei fra Teheran til Yasuj, da det styrtet i det avsidesliggende fjellområdet.

  Fly styrtet i Iran
  Foto: Ali Khodaei / AP
 • Snø og tåke hindrer søk etter fly

  Det har ennå ikke lyktes letemannskapene å finne propellflyet som styrtet i Zagros-fjellene i Iran. 65 mennesker omkom, ifølge nyhetsbyrået IRNA. Søndag kveld innstilte letemannskapene søket for natten, grunnet vanskelige værforhold.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no