Hopp til innhold
Oversvømmelser i Baton Rouge
Foto: Patrick Dennis / Ap/NTB Scanpix

Flom i Louisiana

Oppsummert

President Barack Obama har erklært unntakstilstand i den flomrammede delstaten Louisiana etter at mer enn 30.000 innbyggere har måttet flytte fra hjemmene sine. 13 mennesker er døde.

 • Obama til flomrammet Louisiana

  USAs president Barack Obama kom tirsdag til Baton Rouge for å besøke de oversvømte områdene i Louisiana. 13 mennesker har omkommet i flomvannet og tusenvis av mennesker har måttet flytte fra hjemmene sine. Delstaten fikk over 50 cm regn på tre dager.

  Obama mottas av John Bel Edwards i Baton Rouge
  Foto: JONATHAN ERNST / Reuters
 • Obama til flomrammet Louisiana

  USAs president Barack Obama reiser til den flomrammede delstaten Louisiania tirsdag. Obama har fått kritikk for at ikke å ha avbrutt sin to uker lange ferie med familien slik at han kunne se ødeleggelsene med egne øyne, skriver NTB.

 • Obama besøker flomofre i Louisiana

  USAs president Barack Obama drar tirsdag til Louisiana for å besøke flomofre i delstaten. Obama ønsker å vise støtte til de opprørte borgerne og stilne kritikerne som mener han burde ha avbrutt ferien sin for å reise til Louisiana tidligere.

 • 86.000 har bedt om flomhjelp i USA

  86.000 mennesker har bedt om hjelp fra staten etter flommen som har rammet den amerikanske delstaten Louisiana. 13 mennesker har mistet livet og 40.000 hjem er skadet. Det har kommet 75 centimeter nedbør i delstaten den siste uken.

 • Fortsatt flom i Lousiana

  I Louisiana i USA er over 30.000 menneske evakuerte eller reddet ut fra hjemmene sine på grunn av kraftig flom. Elleve menneske har mistet livet i oversvømmelsene så langt. Myndighetene regner med at rundt 40.000 hjem er skadd eller ødelagt.

  Helikopterbilder av by med flom, folk som blir evakuert i vannmengdene, biler som kjører i vann
Helikopterbilder av by med flom, folk som blir evakuert i vannmengdene, biler som kjører i vann
Flom i Louisiana

Unntakstilstand i Louisiana etter flom

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no