Dette skjedde natt til 8. januar

En av de antatte gjerningsmennene i terrorangrepet i Paris har overgitt seg, politiet etterlyser to brødre de tror har vært med i angrepet, en stor politiaksjon har pågått i Reims i natt.

Mobilbilde 8. januar
Foto: Martin Boudot/Premieres Lignes/Fransk politi/Scanpix

Etterlyser to brødre

Fransk politiet etterlyser nå de to brødrene Cherif Kouachi, 32 år, og hans 34 år gamle bror Said. Dette er to av dem som antas å stå bak terrorangrepet mot satireavisa Charlie Hebdo i Paris i går. Politiet sier de to sannsynligvis er bevæpnet og farlige. Les: nrk.no

Overga seg til politiet

Den yngste av de antatte gjerningsmennene i terroraksjonen i Paris har overgitt seg til politiet. Det sier kilder til nyhetsbyrået AFP. Meldingene er ikke bekreftet av politiet. 18-åringen skal ha meldt seg for politiet i ellevetida i går kveld og tatt i forvaring, melder nettstedet BFMTV.

Politiaksjon i Reims

En stor politiaksjon har pågått i natt i den franske byen Reims i jakten på terroristene som skjøt og drepte 12 mennesker i Paris i går. De to etterlyste brødrene Kouachi vokste opp i Reims. Like etter midnatt gikk et tjuetalls tungt væpnede politifolk inn i en leilighet i Røde-Kors-kvartalet i byen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no