NRK Meny
Normal

Dette skjedde natt til 6.september

** Flere drept i bilbombe i Bagdad
** Alvorlig skadd i leilighetsbrann
** Turister reddet ned fra Trolltunga

0609

Bilbombe i Bagdad

Minst ni personer ble drept da en bilbombe eksploderte i nærheten av et sykehus sentralt i Iraks hovedstad Bagdad, ifølge en sikkerhetskilde. I tillegg ble 20 mennesker skadd i eksplosjonen. IS hevder de står bak angrepet.

Flere bombeangrep i Afghanistan

Få timer etter at to bomber tok livet av minst 24 mennesker i Kabul eksploderte en ny bilbombe i hovedstaden. Den siste eksplosjonen skjedde i sentrum av byen rundt klokken 23 mandag, og ble etterfulgt av en skuddveksling. I morgentimene pågår det fremdeles skyting mellom militante og sikkerhetsstyrker i byen.

Mann skadet i leilighetsbrann

En mann fikk store brannskader da det begynte å brenne i leiligheten hans i Skytterdalen i Bærum i natt. Han får nå behandling på sykehus. Brannen var slukket da nødetatene kom til stedet sier politiet til NRK.

Laster Twitter-innhold

Turister gikk seg bort på Trolltunga

To israelske turister ble like før midnatt reddet ned fra Trolltunga i Hordaland. De to hadde gått seg bort fra stien omtrent tre kilometer fra parkeringsplassen, ifølge politiet. Redningsaksjonen var den sjuende på en uke ved turistmagneten. Turistene som trengte hjelp denne gangen ble funnet og plukket opp av et redningshelikopter, og fraktet ned i god behold.

Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no