Dette skjedde natt til 3. januar

- Skadet bilfører forsvunnet etter ulykke i Follo
- Bolighus og brakkerigg brant ved Rondablikk høyfjellshotell
- Arbeiderpartiet åpner for mer felling av ulv

Dette skjedde i natt 3. januar
Foto: Skjermdump/Per Løchen / Statens Kartverk/NTB

Leteaksjon etter forsvunnet bilfører etter ulykke

Politi og letemannskap søker etter en person som sannsynligvis er skadd etter en bilulykke på Gamle Mossevei i Follo. Bilen ligger på taket og har store skader. Det er funnet blod i bilen, men ingen personer er funnet i nærheten. Politiet leter med hundepatrulje og helikopter, og Norsk redningshunder med elleve hunder, Røde Kors og Norsk Folkehjelp er tilkalt for å bistå i søket.

To hus og en brakkerigg brant ved Rondablikk høyfjellshotell

En brakkerigg og to hus som ligger rundt hundre meter fra Rondablikk Høyfjellshotell i Oppland har brent ned i natt. Politiet vet ikke om det befant seg noen inne i byggningene, men jobber med å finne ut av dette, ifølge operasjonsleder Hågen Løvseth i Innlandet politidistrikt. Ifølge operasjonslederen har brannvesenet kontroll på brannen. Det jobbes med slokking på stedet, og det er ikke fare for spredning til hotellet som ligget hundre meter unna. En bil som stod ved byggene er også utbrent, opplyser han.

Arbeiderpartiet vil tillate mer felling av ulv

Arbeiderpartiet åpner for å skyte mer ulv enn det regjeringen legger opp til i sin avgjørelse fra desember. I Hedmark Høyre er det opprør etter at miljøminister Vidar Helgesen før jul valgte å forkaste vedtakene fra de regionale rovviltnemndene om å tillate lisensjakt på 32 ulv. Aps energi- og miljøtalsmann på Stortinget, Terje Aasland, sier til VG at Ap kan åpne for flere fellinger av ulv enn det regjeringen nå vil tillate. Onsdag møtes partiene bak Stortingets ulveforlik, Ap, Høyre, Frp og KrF, for å diskutere saken.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no