Hopp til innhold

Dette skjedde natt til 28. november

• Tre personer skadet i eksplosjon
• Alvorlig skadet etter knivstikking
• 447 nye koronatilfeller

Tre personer skadet i eksplosjon

Tre personer er skadd i en eksplosjon ved Skotselv i Øvre Eiker kommune. Trolig var det et uhell med fyrverkeri, ifølge politiet. Bombegruppa er på stedet.

Meldingen om saken kom klokka 1.11 natt til lørdag. Den ene skadde er sendt til Ullevål sykehus i Oslo, men ifølge politiet er skadeomfanget til de tre uavklart.

– Dette har skjedd innendørs, forteller operasjonsleder Ottar Steinstø til NTB.

En av de skadde er i 20-årene, mens de to andre er i 30-årene. Førstnevnte er ifølge Drammens Tidende fra Drammen og de to andre er hjemmehørende i Øvre Eiker.

Bombegruppa er sendt fra Oslo for å bistå og var framme ved 4.15-tida. Operasjonslederen forteller til avisa at det ikke er grunn til å tro at det er fare for nye eksplosjoner.

– Men vi utelukker ingenting, sier han.

Laster Twitter-innhold

Alvorlig skadet etter knivstikking

En mann i 30-årene er alvorlig skadd og er sendt til sykehus etter en knivstikking på Skjetten i Lillestrøm. En mann i 50-årene er pågrepet i saken.

Politiet ble varslet om knivstikkingen klokken 1.45 og ankom stedet med flere patruljer.

– Vi ble varslet av AMK, forteller operasjonsleder Kristian Loraas til NTB.

De involverte er kjent for hverandre, ifølge politiet. Mannskapene på stedet har kontroll på kniven som antas å ha blitt brukt.

Ifølge Romerikes Blad er den pågrepne mannen siktet for kroppsskade. Politiet har ifølge avisa dannet seg et bilde av hva som utløste knivstikkingen.

Laster Twitter-innhold

447 nye koronatilfeller
Det var ved midnatt registrert 35.193 koronatilfeller i Norge. 27. november ble det registrert 447 nye tilfeller. Det viser foreløpige tall fra MSIS.

Det er en liten nedgang fra dagen før, da det ble registrert 480 nye koronasmittede.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no