Dette skjedde natt til 21. oktober

Canada trekker jagerfly ut fra Syria og Irak, flere evakuert etter brann i Trondheim og E. coli-bakterien funnet i drikkevannet i Follo.

Dette skjedde i natt 21102105
Foto: NICHOLAS KAMM / BJARTE JOHANNESEN / STINA ÅSHILDSDATTER GROLID / / AFP / NRK

Canadiske fly vender hjem

Canada trekker jagerflyene sine ut av Syria og Irak, opplyser landets nyvalgte statsminister Justin Trudeau. Han sa på en pressekonferanse i natt at han allerede har varslet USA, som leder luftangrepene mot terrorgruppen IS. Trudeau mener IS heller må bekjempes av lokale styrker på bakken.

Canada trekker jagerfly ut av Syria og Irak

Brann i trehusbebyggelse i Trondheim

I Trondheim ble flere personer evakuert i natt etter at det begynte å brenne i et bolighus i den gamle trehusbebyggelsen på Møllenberg. Ingen ble skadet i brannen. Brannvesenet evakuerte folk fra hus i nærheten.

Ingen skadd i boligbrann i Trondheim

E. coli i Follo

Det er påvist E. coli-bakterier i drikkevannet i flere områder i Vestby i Follo. Kommunen oppdaget bakteriene da de tok prøver av vannet. Så langt er ingen meldt syke av tarmbakterien, men folk i Vestby blir bedt om å koke vannet.

Ranet kiosk med sprøyte i Bergen

I Bergen har en maskert mann ranet en kiosk med en sprøyte. Han fikk med seg et ukjent pengebeløp. Ingen ble skadet i ranet.

Ranet kiosk i Bergen med sprøyte

Webb trekker seg som demokratisk presidentkandidat

Jim Webb trekker seg som presidentkandidat for Demokratene i USA, melder nyhetsbyrået AP. Den tidligere senatoren for delstaten Virginia vurderer likevel å stille som uavhengig presidentkandidat.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no