Dette skjedde natt til 17. november

Drapsmistenkt italiener pågrepet, enebolig brant ned i Ringsaker, kraftig jordskjelv rammet New Zealand og Putin innrømmer å ha trappet opp militære flyginger.

Dette skjedde i natt 17.11.14

Mistenkt for Etterstad-drapet pågrepet

Politiet handlet etter tips fra publikum da de i natt pågrep den siktede 47-åringen fra Italia som har vært etterlyst i forbindelse med drapet på Etterstad i Oslo. En person ble drept, mens en annen fortsatt ligger hardt skadd på sykehus. Politiet sier pågripelsen skjedde uten dramatikk.

Enebolig brant ned i Ringsaker

En enebolig i Gaupen i Ringsaker kommune ble totalskadet i en brann i natt. Brannen ble meldt kl halv ett. Huseieren, en mann i 50 årene, ble kjørt til Hamar sykehus med brannskader i ansiktet. Brannårsaken er foreløpig ukjent.

Jordskjelv på New Zealand

Et kraftig jordskjelv med styrke 6,7 skjedde utenfor østkysten av New Zealand mandag morgen. Jordskjelvet hadde sitt episenter i sjøen nær 200 kilometer fra byen Gisborne på Nordøya og var 35 kilometer dypt, ifølge USAs geologiske overvåkingssenter. Det har ikke kommet meldinger om personskader eller materielle ødeleggelser.

Putin trapper opp militære flyginger

Russlands president Vladimir Putin erkjenner i et intervju med en tysk tv-stasjon at russiske fly den siste tiden har trappet opp antallet
strategiske flygninger nær NATO-landenes luftrom. Putin, som i helgen møtte flere statsledere under G20-toppmøtet i Australia, sier øvelsene
kun skjer i internasjonalt farvann og luftrom - og at Russland derfor ikke gjør noe galt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no