Dette skjedde i natt

**Trump vil ha rike, mannlige ambassadører
**Dommere mener «Making a Murderer»-Dassey bør slippes fri
**Park Geun-hyes venn er dømt

Trumps lagoppstilling: Rike menn

President Donald Trump vil hente inn pengesterke ledere fra idretten som USAs ambassadører. Som ambassadør til Storbritannia har Trump nominert eieren av det amerikanske fotballaget The New York Jets, Woody Johnson. Jamie McCourt, en advokat som var med på å stifte baseballaget Los Angeles Dodgers, er nominert til posten i EU-hovedstaden Brussel.
The Telegraph: Trump henter styrtrik investor

Laster Twitter-innhold

Mener «Making a Murderer»-Dassey bør slippes

Brendan Dassey, kjent fra dokumentarserien «Making a Murderer», ble feilaktig pågrepet, slo et føderalt dommerpanel fast i USA i natt. Sammen med onkelen ble han for ti år siden dømt til livstid for drapet på en fotograf. Panelet mener han bør bli satt fri, eller at saken må for retten på nytt.
The Guardian: Dommer mener han ble presset og lurt til å tilstå

Park Geun-hyes venn er dømt

Venninnen til den avsatte sørkoreanske presidenten Park Geun-hye er i natt blitt dømt til tre års fengsel for å ha misbrukt sitt forhold til presidenten. Park har gitt Choi Soon-sil tilgang til hemmeligstemplede dokumenter, og de to presset penger fra Sørkoreansk næringsliv.

Tatt for ruskjøring for 3. gang, på noen uker

Politiet i Østfold har anmeldt en mann etter at han ble tatt for å kjøre ruset for tredje gang denne måneden. Politiet fikk melding om at varebilen kjørte vinglete på E6 i Halden, like før klokken 01. De måtte ta blodprøve av 37-åringen med makt, fordi han slo, spyttet og sparket. Han er nå anmeldt for vold mot politiet og blir vurdert varetektsfengslet.

Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no