NRK Meny
Normal

Dette skjedde i natt

En norsk kvinne er drept i Tyskland opplyser Utenriksdepartementet. IS har påtatt seg skylden for drapene i Tunisia, og ..............

Norsk kvinne drept i Tyskland

En norsk kvinne i 30-årene er drept i Tyskland. Utenriksdepartementet opplyser at kvinnen ble funnet død 13. juni, og at de pårørende er informert. Ifølge avisen Berliner Zeitung er en kvinne funnet drept i Treptower Park samme dato, men UD kan ikke bekrefte at det er snakk om samme person.

Avisen skriver at kvinnen skal ha blitt funnet i en koffert av et eldre ektepar. På onsdag bekreftet politiet at kvinnen stammet fra Nord-Europa, mens Berliner Zeitung hevder å vite at kvinnen er norsk. Politiet i Tyskland etterlyser en 38 år gammel mann av søramerikansk opprinnelse som anklages for å ha drept henne, skriver avisen Berliner Morgenpost.

En annen mann ble denne uka pågrepet og siktet for å ha hindret politiets arbeid, men deretter løslatt igjen. I forbindelse med etterforskningen har politiet etter tips fra vitner gjennomsøkt et kunstgalleri i bydelen Wedding, der de skal ha funnet spor som tyder på en voldshandling.

– IS hevder de står bak

Ifølge amerikanske SITE Intelligence Group hevder terrorgruppen IS at de står bak angrepet i Tunisia i går. 38 mennesker ble

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no