Hopp til innhold
Brann i rekkehus i Støren
Foto: Bjørn Steinar Gundersen / NRK

Brann på Støren i Sør-Trøndelag

Oppsummert

16 personer ble evakuert da to rekkehus med til sammen 8 leiligheter ble totalskadet av brannen på Støren i Sør-Trøndelag. Politiets etterforskning så langt tyder på at brannen kan ha startet innendørs.

  • Alle brannrammede har fått bosted

    Torsdag skal alle de brannrammede flyttet inn i mer permanente boliger på Støren, skriver Trønderbladet. Bostedene er både kommunale og private boliger. Det var søndag at brannen i to rekkehus på Støren gjorde 16 personer husløse.

  • Støren: Brannen startet trolig inne

    Politiet har foreløpig ingen opplysninger om at brannen på Støren i Sør-Trøndelag lørdag var påsatt. Flere vitner har i løpet av helgen blitt avhørt etter brannen, og etterforskningen kan tyde på at brannen startet innendørs, melder NTB.

  • Støren: kontroll på alle beboerne

    Politi og kommune har fått kontroll på hvem som bodde i husene som brant lørdag ettermiddag på Støren i Sør-Trøndelag, og har gjort rede for alle. Slukningsarbeid pågår fremdeles, melder politiet på Twitter.

  • Vitne: Brannen spredte seg raskt

    Nabo av de to rekkehusene forteller at det tok kort tid fra brannen antente til de to rekkehusene var i full fyr. – Jeg hørte først at det smalt, og da var det første huset som sto i brann. Så spredte det seg videre, sier Daniel Helge Nilsson.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no