Hopp til innhold
Skred Troms
Foto: Jørn Inge Johansen / NRK

Biler tatt av skred i Troms

Oppsummert

Minst to biler er tatt av et snøskred på E8 i Lavangsdalen i Troms. Skadeomfanget er ikke klart. Store styrker har rykket ut til stedet.

 • Troms-skredet: – Kjente panikken

  Odd Ivar Chruickshank satt i en av kjøretøyene som ble tatt i snøskredet på E8 i Troms i dag. – Jeg klarte å summe meg litt for å lete etter telefonen slik at jeg kunne ringe etter hjelp. Det var helt mørkt. Da kjente jeg på panikken, sier han.

 • Ingen flere tatt i Troms-skred

  – Vi er nå 100 prosent sikker på at det ikke er flere som er tatt av skredet. Hele Lavangsdalen evakueres og sperres for trafikk grunnet skredfare, sier Troms-politiet. Tre kjøretøy ble rammet av snømassene på E8; ingen personer er meldt skadd.

 • Trekker folk ut av skredområde

  Redningsmannskaper skal finsøke skredområdet i på E8, Lavangsdalen for å finne ut om det er flere kjøretøy som er tatt av snøskredet. På grunn av stor snøskredfare vil mannskapene bli trukket ut av området så snart de er ferdig å lete.

 • Ingen nye funn i Troms-skred

  Skredområdet over E8 i Lavangsdalen er grovsøkt, uten funn, melder Troms-politiet. Letemannskapene går nå over til finsøk for å se om det er flere enn de tre kjøretøyene som ble truffet av snøskredet i formiddag. Det er ikke meldt om personskader.

 • Tre kjøretøy tatt i Troms-skred

  Politiet oppjusterer antallet biler som ble tatt av skred på E8 i Lavangsdalen, Troms, til tre. Så langt er det ikke meldt om skadde personer. Skredet er ca. 200 meter langt, to meter dypt og har gått over hele veibanen.

  Snøskred Lavangsdalen Troms
  Foto: Eirik Hind Sveen / NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no