Fire pågrepet etter skyting i Oslo

Politiet har pågrepet fire personer i forbindelse med skytingen i parken Birkelunden på Grünerløkka i Oslo lørdag kveld.

Politiet har sperret av et område på Grünerløkka

Politiet har sperret av et område på Grünerløkka i Oslo etter at det ble avfyrt skudd lørdag ettermiddag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

– Disse blir kjørt til arresten. Så langt har vi ikke funnet noe skytevåpen, men etterforskningen fortsetter i saken, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

Politiet var tungt til stede med mange mannskaper og et område rundt Birkelunden var sperret av etter skytingen.

– Det er løsnet minst ett skudd, opplyste politiets innsatsleder på stedet, Arve Røtterud, til NRK like etter episoden.

Laster Twitter-innhold

Det var to grupperinger involvert i konfrontasjonen, skriver Aftenposten. Politiet er ikke helt sikre på foranledningen til hendelsen.

– Etter det vitner forteller var det fire personer involvert, i en konfrontasjon to mot to, og den ene parten avfyrte muligens skudd mot den andre, sier operasjonsleder Tor Jøkling til avisen.

Ifølge vitneforklaringer skal to personer ha forsøkt å ta seg inn i en drosje på stedet med et håndvåpen, men ble nektet av drosjesjåføren. To personer skal ha kommet etter dem.

– De to første var muligens på flukt. Deretter skal alle fire ha løpt av gårde, sier Jøkling.

Det var ikke kommet inn meldinger om at noen er skadd er skytingen.

Skuddene skal ha blitt avfyrt med et håndvåpen.

Skyting i Oslo

Politiet gjør tekniske undersøkelser og avhører vitner etter at det ble avfyrt skudd på Grünerløkka i Oslo lørdag kveld.

Foto: Mette Ballovara / NRK

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger