Brannkonstabel fanget barn i lufta

Brannkonstabel Jackie Peckrul ble satt på en luftig prøve da beboerne i leilighetskomplekset i Decatur, Georgia, skulle evakueres fra tredje etasje. Nå hylles hun som en helt.

Se den dramatiske videoen fra evakueringen.

Den dramatiske videoen viser hvordan brannkonstabelen lynraskt oppfatter situasjonen og klarer å fange det fallende barnet trygt i armene sine.

– Jeg hadde først tenkt til å klatre halvveis opp stigen for å hjelpe beboerne med å komme seg ned fra balkongen i tredje etasje, da jeg plutselig ser et småbarn som faller ned, sier Jackie Peckrul ved Dekalb County Fire Rescue Department til CBS.

– Det eneste jeg tenkte på var at jeg ikke måtte miste barnet, sier den erfarne brannkonstabelen.

Landingen ble trygg og småbarnet kom seg i sikkerhet under evakueringen av flere beboere da det brøt ut brann i Avondale Forest Apartments i Decatur i delstaten Georgia 3. januar.

– Morsrollen gjør meg bedre

Jackie Peckrul er selv mor til tre barn. Hun sier i intervjuet med CBS at hun ikke føler seg som noen helt.

– Jeg kunne ikke ha valgt noe annet yrke enn dette. Å være brannkonstabel gjør meg til en bedre mor og jeg mener at jeg blir en bedre brannkonstabel av å ha barn, sier Peckrul.

Ingen av beboerne ble alvorlig skadd i brannen, men fire voksne og åtte barn ble kjørt til sykehus for en helsesjekk etter å ha pustet inn røyk.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger