NRK Meny
Normal

Trafikkofre gravlagt i dag

I en neste fullsatt Hadsel kirke ble Ola og Finn-Lasse Henriksen (13) som omkom i bilulykken i Lavangsdalen 7. januar begravet i formiddag.

Finn-Lasse og hans far Ola Henriksen begraves fra Hadsel kirke

GRAVLAGT I DAG: 13-årige Finn-Lasse Henriksen og hans far Ola Henriksen gravlagt i dag.

Foto: Bjørn Eide

Elever fra femte til tiende klasse og lærere ved Melbu Skole deltok i bisettelsen.

Begravelse i Hadsel kirke. Ola og Finn-Lasse Henriksen bisatt.

Hadsel kirke.

Foto: Bjørn Eide

– Det er en sorgens dag ved skolen vår, heter det på Melbu Skoles hjemmeside i dag.

Tragisk ulykke

Fredag 7. januar omkom 13-åringen, faren hans, to kvinner fra Narvik og en mann fra Bjerkvik i den tragiske trafikkulykka i Lavangsdalen sør for Tromsø.

Sammen med faren, tvillingsøsteren og moren sin satt Finn-Lasse Henriksen i den ene bilen. Bilen ble totalvrak og Finn-Lasse (13) og faren Ola Henriksen (56) omkom i ulykken.

Moren og søsteren ble sendt til sykehus med lettere og moderate skader.

Gripende , men vakker seremoni

Dødsfallene har preget hele lokalsamfunnet og både ordfører og rådmann var tilstede. Det var også rektor ved Hadsel skole, Tarjei Olsen.

– Det var veldig fin seremoni, og veldig gripende. Det var prest Svein Becker som forettet, og så var det minneord fra en representant for Melbu Musikkforening, der både Ola Henriksen og sønnen var aktive.

– I tillegg var det minneord fra en av lærerene ved Melbu skole, som fortalte om Finn Lasses musikalitet og ferdigheter, forteller en lavstemt rektor Olsen.

Fem personer omkom

Til sammen omkom fem personer da tre personbiler, en minibuss og en buss med håndballungdom fra Alta var involvert i en møteulykke i Lavangsdalen i Troms fredag ettermiddag.

De omkomne i ulykka er Ola Henriksen (56) og hans sønn Finn-Lasse Henriksen (13) fra Melbu, Inger Larsen (65) fra Narvik, Tor Boye Eklund (56) fra Bjerkvik og Wenche Astrid Hanssen (44) fra Narvik.