NRK Meny
Normal

Snakker for første gang om overgangen

Vieux Sané forteller hvorfor han ikke ble Rosenborg-spiller.

Ikke i Trondheim

Taus: Sané har til nå ikke gått inn på forhandlingene med Rosenborg.

Foto: Even Rodahl

I går var Bodø/Glimts midtstopper Vieux Sané en av banens beste da de gule tok alle tre poengene mot nettopp Rosenborg. Etter kampen gikk han for første gang inn på hva det var som gjorde at han ikke ble Rosenborg-spiller.

– Avtalen mellom Rosenborg og Bodø/Glimt var klar, men resten er om meg og Rosenborg. Vi ble ikke enige, og det er grunnen til at jeg ikke gikk til Rosenborg, sa Sané til TV 2 etter kampslutt.

Handlet om penger

Glimt og Rosenborg hadde forhandlet frem en avtale, og Sané var ventet å gjennomføre den medisinske testen i Trondheim denne uken. Slik gikk det ikke.

– Han har ikke vært på medisinsk test, og han kommer heller ikke, sa Rosenborgs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye til TV 2 da.

Sané har vært lite villig til å snakke om omstendighetene rundt avtalen denne uken. Bodø/Glimt har også sagt at de var enige med Rosenborg, men at forhandlingene rundt spillerens personlige kontrakt ikke gikk i orden.

– Du kan si at det handlet om penger, om hva jeg trenger og vil, sa en ordknapp Sané etter gårsdagens 1–0 seier.

Kan fortsatt forsvinne

Overgangsvinduet i Tippeligaen åpner 15. juli, og stenger 11. august, så Glimt har fortsatt god tid på seg til å selge Sané før kontrakten hans går ut. Daglig leder i klubben, Bjørn Tore Hansen, sier også at dette er det Glimt ønsker.

– Får vi en akseptabel pris, så vil vi forsøke å selge han i dette vinduet, sier Hansen til NRK.