NRK Meny
Normal

Runar Berg fikk revansj

Runar Berg storspilte da Bodø/Glimt sablet over Haugesund i går - selv treneren til Haugesund roste Berg opp i skyene etter kampen.

Runar Berg
Foto: Bertinussen, Rune Stoltz, Bertinussen, Rune Stoltz

Bodø/Glimt vant i går kveld 4-1 over Haugesund etter to mål av nevnte Runar Berg, og et hver av Randall Brenes og Stian Theting.

Et av målene til Berg var en perle utenom det vanlige. Fra tretti meter trikset Berg med ballen to ganger før han klinte den opp i krysset bak Haugesund-keeperen.

Svar på tiltale

Etter at laget har spillt mange dårlige kamper i det siste, der Glimts nummer 7 har vært gjenstand for mye kritikk for mangelende innsats, fikk Runar Berg endelig reist kjerringa i kampen mot Haugesund.

- Jo dette var en bra kamp, etter endel dårlige kamper syns jeg vi spilte en veldig god kamp i dag. Vi har god kontroll og scorer fire mål.

- I dag så det ut som det fungerte både offensivt og defensivt?

- Ja, i dag så gjorde det det, derfor scorer vi fire mål sier Berg.

- Hvor fornøyd er du med egen innsats?

- I dag er jeg godt fornøyd - det er alltid deilig å score to mål.

Blant norges beste

Og Runar Berg han imponerte de fleste som fikk se han spille i går, til og med Haugesund-trener Kenneth Mikkelsen var full av beundring for Glimt sin beste mann i går kveld.

- Han utgjør forskjellen i dag - han er en fenomenal fotballspiller. Når han har dagen, sånn som i dag, er han blant norges beste spillere, sier Mikkelsen.

Bodø/Glimt ligger fortsatt på tredjeplass på tabellen sammen med Bryne, som også vant sin kamp søndag. I toppen av tabellen troner Strømsgodset nå alene, etter at Aalesund kun klarte uavgjort mot bunnlaget Follo.