Av:
Ivar Jensen
Det ble solgt sju prosent mer reker enn året før.
- Økt bruk av asiatisk mat og økt fokus på slankende næringsrik mat gir økt salg, sier Tove Sleipnes i Eksportutvalget for Fisk.
Vi kjøper mer reker enn noensinne. I fjor ble det solgt 10 000 tonn reker i Norge. Det betyr at vi gjennomsnittlig spiser over 2 kilo reker hver - og halvparten spiser vi om sommeren.
Artikkelen er flere år gammel.
Det ble solgt sju prosent mer reker enn året før.
- Økt bruk av asiatisk mat og økt fokus på slankende næringsrik mat gir økt salg, sier Tove Sleipnes i Eksportutvalget for Fisk.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.