politi
Foto: LIEN, KYRRE / SCANPIX

Politiloggen i Nordland

Oppsummert

Det siste fra politiloggen i fylket.

 • Uten førerkort

  Ei kvinne i 40-årene er tatt for kjøring i beruset tilstand i Bodø i natt. Politiet melder at førerkortet er beslaglagt. Politiet oppretter også sak etter at en mann i 20-årene kjørte bil uten gyldig førerkort i Hadsel og Sortland i natt.

 • Tre pågrepet i stjålet bil

  Tre personer ble pågrepet i en stjålet bil etter at politiet satte opp veisperring i Troms. Bilen ble meldt stjålet i natt og ble observert både ved Svolvær og Fiskebøl. Politiet mistenker fører for ruskjøring, og det er funnet gods i bilen som politiet har grunn til å tro er stjålet. Det er ikke meldt om personskader eller på kjøretøy som følge av veisperringen.

 • Utforkjøring i Narvik

  En bilfører i slutten av tenårene blir tatt med av ambulanse til legevakt for helsesjekk etter å ha kjørt av veien ved Håvika i Narvik. Politiet mistenker at føreren har holdt høy hastighet. Førerkortet hans blir beslaglagt, melder politiet.

 • Mann siktet for brannstiftelse

  En mann i 20-årene er siktet for å ha tent på et lager i Brønnøysund natt til lørdag, skriver NTB. Brannvesenet fikk slukket flammene, og ingen ble skadd. Politiet meldte om brannen klokka 2.22 natt til lørdag.

 • Pågrepet etter å ha slått samboeren

  Politiet har vært på en adresse i Stamsund i Vestvågøy der en mann skal ha slått til sin samboer. Kvinner er ikke alvorlig skadet. Mannen er pågrepet og satt i arrest. Begge er i 50-årene. Politiet oppretter sak, mannen skal avhøres i løpet av dagen.