politi
Foto: LIEN, KYRRE / SCANPIX

Politiloggen i Nordland

Oppsummert

Det siste fra politiloggen i fylket.

 • Bussjåfør mistet førerkortet

  Politiet har fratatt førerkortet fra sjåføren som kjørte bussen som havnet utenfor veien i Ofoten i går kveld, skriver Fremover. Sjåføren pådro seg lettere skader etter ulykken og ligger inne på UNN Narvik for observasjon. Politiet vil ikke si noe om sjåførens forklaring av hensyn til etterforskning.

 • Kjørte i stjålet bil

  I Mo i Rana har politiet opprettet sak etter at en mann i 30-årene ble stanset i stjålet bil etter melding inn til politiet. Føreren blir også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort samt kjøring i beruset tilstand. Bevissikring foretatt og fører er avhørt.

 • Tre evakuert etter røykutvikling

  Nødetatene vært på en privat adresse etter melding om røykutvikling i Bodø. Tre beboere ble evakuert. Det har vært røyk og gnister i en frittstående oljeovn. Politiet etterforsker saken på stedet og oppretter sak. Ingen personer ble skadd.

 • Ingen brann i parkeringshus

  Røykutviklingen i parkeringshuset ved Narvik Storsenter var damp fra en diesellekkasje fra en bil som sto parkert i huset. Det melder Fremover. Brannvesenet har forlatt stedet, og det er ingen videre dramatikk.