politi
Foto: LIEN, KYRRE / SCANPIX

Politiloggen i Nordland

Oppsummert

Det siste fra politiloggen i fylket.

 • Anmeldt etter fest torsdag

  En privatperson er anmeldt for brudd på politiets pålegg etter ikke å ha stoppet en fest i Rønvika i Bodø da politiet ba dem om det. Etter politiet var der første gang fikk de beskjed om å holde det rolig, men politiet måtte senere tilbake på nytt.

 • Pågrepet i Bodø for drap i Sverige

  Fredag ble to svenske statsborgere som er etterlyst for drap i Sverige pågrepet på en privatadresse i Bodø, skriver politiet i en pressemelding.
  – Pågripelsen er et resultat av to svært årvåkne politibetjenter som virkelig har hatt hodet med seg på oppdrag, sier krimsjef i Bodø, Knut Waldemar Solli.

 • Urinerte på offentlig sted

  En mann ble oppdaget av politiet da han sto og urinerte utenfor Glasshuset i Bodø like etter klokken tre i natt. Mannen blir anmeldt for urinering på offentlig sted, og bortvist fra sentrum.

 • Mistenker kjøring i ruset tilstand

  Politiet mistenker at fører av en bil har kjørt i alkoholpåvirket tilstand ved Blåheiveien ved Storvannet på Sortland. Føreren hadde kjørt bilen i grøfta. Ingen personskader, og fører fremstilles for bevissikring på legevakta. Fører blir anmeldt og førerkortet blir beslaglagt.

  Politiaksjon Mo i Rana
  Foto: Lars-Petter Kalkenberg / NRK