NRK Meny
Normal

Mistenkelig dødsfall i Sandessjøen

En person er funnet død i Sandnessjøen. Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig.

Gå til forsiden

Mistenkelig dødsfall i Sandnessjøen

Mistenkelig dødsfall i Sandnessjøen

Mistenkelig dødsfall i Sandnessjøen

4 bilder

  – Politiet er nå i gang med etterforskning etter at en kvinne natt til fredag ble funnet død i et bolighus i Sandnessjøen. Ut fra omstendighetene på stedet har vi valgt å etterforske saken som et mistenkelig dødsfall, sier politiadvokat Marianne Mora Eskildsen i Nordland politidistrikt til NRK.

  Av hensyn til etterforskninga ønsker ikke politiet å gå ut med hvorfor de betegner dødsfallet som mistenkelig, men Eskildsen sier de vil komme med mer informasjon så snart dette foreligger.

  – Det jeg kan si er at dette er en kvinne, og at vi fikk melding om dødsfallet natt til fredag litt før halv fem. En person er pågrepet i saken, men personen er foreløpig ikke siktet. Den avdøde vil bli obdusert, og da vil foreløpig obduksjonsrapport tidligst foreligge søndag ettermiddag.

  Gjennomfører avhør

  Eskildsen vil ikke si noe om hvorvidt dette har skjedd i et spesielt type miljø, men sier de gjør både tekniske og taktiske etterforskningsskritt.

  – Det er avhør av personer som kan ha opplysninger i saken, og øvrige tekniske undersøkelser på stedet. Vi setter inn store ressurser på en sak når vi etterforsker den som et mistenkelig dødsfall.

  – Involveres Kripos eller andre enheter i politiet?

  – Det vil jeg kunne si mer om lørdag, når vi har mer informasjon.

  Laster kart, vennligst vent...

  Video

  Distriktsnyheter fra Nordland. TV
  I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?
   Er Jonas Gahr Støre (Ap) god på seksualundervising? Se episode 2 av Stortvildet.