Hopp til innhold
Politiet har bevæpnet seg etter en ulykke der en bil krasjet i en fjellvegg i Narvik tirsdag ettermi
Foto: FRITZ HANSEN / FREMOVER / NTB SCANPIX

Mann siktet etter dødsfall i Narvik

Oppsummert

En person er bekreftet død og en annen er på sykehus med stikkskader, etter at en bil kjørte i en fjellvegg i Narvik tirsdag ettermiddag. En mann i 20-årene fra Narvik er siktet i saken og fremstilles for varetektsfengsling i dag.

  • Frigir navn på avdøde

    Det var Martin Bjørge Liebraaten (21) fra Jessheim som døde etter å ha blitt stukket med kniv i Narvik tirsdag kveld, får NRK opplyst av Nordland politidistrikt. Han var student ved Universitetet i Tromsø, campus Narvik. En 23 år gammel mann i er siktet i saken. Han har erkjent straffskyld og ble i går varetektsfengslet i fire uker.

  • VG: Drapssiktet slet med angst

    VG skriver onsdag ettermiddag at den drapssiktede mannen fra Ballangen i september ble dømt for oppbevaring av fem cannabisplanter i leiligheten sin. I dommen kommer det frem at han hadde vanskelige oppvekstsvilkår, samt at han siden barnealder har hatt diagnosen ADHD, som bare delvis har vært behandlet. Han forklarte også at han i flere år har vært plaget med angst og depresjon, og at han var inne i en tung periode etter at et nært familiemedlem døde. Siktede blir i ettermiddag kjørt til Bodø for varetektsfengsling.