Kevin fra Bodø er savnet i USA

Ingen har hatt kontakt med Kevin Karlsen Nordnes siden julaften, nå har familien meldt han savnet. – Vi er bekymret for noe alvorlig kan ha skjedd, skriver moren til Kevin på Facebook.

Kevin Karlsen Nordnes portrett

Ingen har fått kontakt med Kevin Karlsen Nordnes siden julaften.

Foto: P4

Kevin Karlsen Nordnes fra Bodø dro på ferie til New York for en ukes tid siden og fredag skulle ferien egentlig ta slutt.

Men Bodø-mannen kom ikke hjem som planlagt, nå har familien meldt han savnet.

Utenrikskorrespondent

Moren til Kevin har i tillegg til å melde sønnen savnet hos politi og i Interpol, valgt å legge ut et lengre innlegg på Facebook hvor hun etterlyser sønnen sin.

«Verken familie eller venner har fått kontakt med han siden 24.12. Vi er bekymret for noe alvorlig kan ha skjedd på bakgrunn av meldinger vi har mottatt fra Kevin før den 24.12.»

Nordnes har i mange år vært journalist i radiokanalen P4. Han var inntil november utenrikskorrespondent for kanalen, med base i New York.

Det opplyser familien på Facebook.

I innlegget ber hun sine venner om å dele teksten, i håp om å komme i kontakt med sønnen.

Ba folk om å dele innlegget

Politiet i Nordland bekrefter at Kevin Karlsen Nordnes er savnet i Interpol.

De samarbeider nå med politiet i New York for å finne Bodøværingen.

– Han er savnet og vi jobber med saken, men utover det kan vi ikke gi mer informasjon per nå, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson.

På Facebook skriver moren:

«Verken familie eller venner har fått kontakt med han siden 24.12. Vi er bekymret for noe alvorlig kan ha skjedd på bakgrunn av meldinger vi har mottatt fra Kevin før den 24.12.

Vi er i kontakt med politiet og han vil bli ettersøkt via Interpol nå, men vil med dette innlegget forsøke å nå ut til flest mulig. Har du info eller vet om noen kan ha det ta kontakt. Kan nås på telefon: 94486049. Del gjerne innlegget!»

17 timer etter publisering er meldingen underskrevet «Mvh en veldig bekymret mamma» delt over 2300 ganger.