NRK Meny
Normal

Øverst på tabellen med superreserven?

Bodø/Glimts superreserve skal sørge for at Glimt topper tabellen etter kveldens kamp.

Jonas Kolstad, Bodø/Glimt

GIR HJERNET: Reservekeeper Jonas Ueland Kolstad er klar til møte Nybergsund i kveld. – Jeg skal gjøre mitt beste, sier han.

Foto: Ola Helness

Klokka 18 i kveld møter Bodø/Glimt Nybergsund hjemme på Aspmyra stadion, og med seier i den kampen vil Glimt være på toppen av tabellen i førstedivisjon.

Kampen kan du se og følge live på NRK sine nettsider

En som håper at han kan bidra til akkurat det er lagets reservekeeper Jonas Ueland Kolstad.

– Jeg gleder meg til å dra på trening hver eneste dag, og det er helt supert å være en del av Bodø/Glimt-miljøet, sier han.

Åtte sesonger for Glimt

Kolstad som har spilt åtte sesonger for Bodø/Glimt, har tilbrakte det meste av tiden på innbytterbenken. Men i forrige serierunde fikk han muligheten til å spille fra start igjen, etter at Bodø/Glimt sin første keeper Pavel Londak klarte å skade seg på en ganske så sensasjonell måte.

Ute etter pussetrøbbel

Da Londak pusset tennene sine fredag morgen klarte han å pådra seg en ryggskade da han skulle bøye seg over vasken. Londak er fortsatt ute med ryggskade, og dermed er det Kolstad som står mellom stengene for Bodø/Glimt på Aspmyra i kveld.

Akkurat det er reservekeeperen svært glad for.

– Jeg har ingen problemer med å motivere meg for å spille for Glimt selv om jeg sitter mye på benken, sier Kolstad.

Lover fullt trøkk

Kolstad hadde flere avgjørende redninger i kampen mot Strømmen på søndag, og han lover å gjøre sitt beste for også å holde nullen i kveldens kamp mot Nybergsund. Han vil ikke sånn helt uten videre være med på at han er en superreserve.

– Jeg er reserve på laget ja, sier han. Men at jeg er så super det er opp til andre å bedømme.

Det eneste han er helt sikker på er at han tar det rolig å forsiktig når han pusser tennene på badet, så ikke han også blir ryggskadet med det første.

Jonas Kolstad, Bodø/Glimt

PUSS, PUSS... Jonas Ueland Kolstad er svært nøye når han pusser tennene. Han vil unngå å være like uheldig som Glimts første keeper Pavel Londak, som ble ryggskadet mens han pusset tennene.

Foto: Ola Helness

DU KAN FØLGE KAMPEN DIREKTE PÅ NETTET FRA KLOKKA 1800.