Normal

Bodø/Glimt jakter revansje

Forrige gang Bodø/Glimt møtte Asker endte det med tap. Nå vil gultrøyene ha revansje.

Video Bodø Scoringer 1. omg

Her ser du Bodø/Glimts scoringer før pause.

– Vi skal møte et bra lag som vi tapte mot sist, og vi føler at vi må revansjere oss, sier Glimt-trener Cato Hansen.

I mai vant Asker 1-0 på Føyka stadion. Seieren kom i en periode som var meget god for det nyopprykkede laget fra Akershus. Asker tapte ikke en eneste kamp før elleve runder var spilt.

Siden har det imidlertid gått adskillig dårligere. På de tre siste bortekampene har Asker tapt til sammen 11-1.

– De nyopprykkede lagene gjør det gjerne bra til å begynne med, men så faller det litt sammen etter hvert som de andre lagene lærer dem å kjenne. Vi er nok mye bedre forberedt denne gangen her, enn vi var sist, sier Cato Hansen.

Lang pause

Bodø/Glimt har i hvertfall hatt god til å forberede seg. Forrige helgs runde ble naturlig nok avlyst etter terrorangrepene i Oslo og på Utøya.

– Vi er fulltallige og har en skadefri tropp. Vi er godt fornøyd med tingenes tilstand. Jeg gleder meg til kamp, nå som vi har hatt stopp en uke. Vi er nok litt ekstra sugne, sier Glimts trener.

TV-kamp

Glimt kan med seier i dag vinne sin femte kamp på rad på Aspmyra. Litt ekstra press blir det også med tanke på at kampen overføres direkte på NRK.

– Det er bestandig kjekt med TV-kamp, men vi må håpe at ungutta som ikke har vært så mye ilden, ikke blir preget for mye av kameraene, sier Hansen.

Se høydepunktene fra Asker - Bodø/Glimt

Video Asker - Bodø/Glimt 08.05.2011

Asker - Bodø/Glimt 08.05.2011