Knepent tap for Narvik hockey i opprykkskamp

Narvik ledet både 2–0 og 3-2, men Comet Halden slo tilbake gang på gang.

Seier, enten ved full tid eller etter straffe, var nok til å sikre Narvik opprykk til Eliteserien i hockey.

Og det var gjengen fra nord som fikk den beste starten.

14 minutter ut i første periode satte Carl Michael William Magnusson inn 1–0 til Narvik.

Fire minutter senere la Kyrre Haarberg Svarstad på til 2–0.

Men i andre periode gikk det verre for Narvik, og etter 40 minutters hockey sto det 2–2.

I siste og avgjørende periode scoret Benjamin Byrkjeland 3-2-målet, og da hadde Narvik los på Eliteserien.

Men det skulle bli spenning til siste slutt. En utligning til 3–3 13 minutter før slutt gjorde at det ble en nervepirrende avslutning på kampen.

Ekstraomgangene forble målløse og dermed måtte kampen avgjøres på straffer. Her var Comet best, og vant oppgjøret 4–3 etter straffer.

Resultatet betyr at Narvik må vente til siste runde med å eventuelt kvalifisere seg til Eliteserien.

I siste kamp venter Grüner, og ett poeng er nok for narvikværingene. Den spilles torsdag.

Ishockeyspillere fra Navik og Comet kjemper om pucken på isen under et oppgjør i nord.