Nok en svak kamp av Bodø/Glimt

Bodø/Glimt fortsetter sin svake trend i førstedivisjon. Søndag spilte laget seg til et fattig poeng hjemme mot Kongsvinger.

Takker for matchen

Verken Bodø/Glimt eller Kongsvinger hadde grunn til å være fornøyd, da de takket for kampen som endte 1-1.

Dermed står Glimt med kun en seier i løpet av de seks siste kampene, og veien opp til direkte opprykk blir ekstra bratt.

Billig straffe

Bodø/Glimt tok ledelsen etter et drøyt kvarter med litt hjelp fra dommeren da de fikk tildelt et noe billig straffespark. Vegard Braaten tok straffen og satte ballen sikkert i mål.

Men ledelsen holdt bare i en halvtimes tid. Da fikk Bodø/Glimt som hatten passet av en tidligere Glimt-spiller.

Olav Tuelo Johannesen som spilte for Bodø/Glimt i 2006, dundret ballen i mål fra 14-15 meters hold. Stillinga 1-1 sto seg til pause og ble også sluttresultatet.

Jubel etter straffe-scoring

Glimt-spillerne jubler etter Vegard Braatens straffe-scoring etter 16 minutter.

I andre omgang hadde Kongsvinger skudd i tverrliggeren, og Glimts Aram Khalili var helt på tampen alene med keeper uten å sette ballen i nettet.

Irritert Braaten

Bodø/Glimts målscorer Vegard Braaten var irritert etter kampen. Han mener laget nå må ta tak og vise at de virkelig vil rykke opp,

– 1-1 mot Kongsvinger på hjemmebane er for dårlig, sier Braaten.

Glimt-trener Cato Hansen mente laget sløste med sjansene sine.

– Det ble for mye nesten, og det er ikke er godt nok. Når vi kan avgjøre kampen slik vi hadde mulighet til i dag er det utrolig skuffende at vi ikke klarer det.

Neste helg er det ny hjemmekamp for Bodø/Glimt, da mot Mjøndalen.