Hopp til innhold

Stine Hole Ulla

«Traces»

Stine Hole Ulla i MGP 2016

Hør smakebit av ​«Traces». Stine Hole Ullas låt i MGP 2016.

Laster innhold, vennligst vent..

Flere har kalt Stine Hole Ulla for «den nye Kyrkjebø». Det er kanskje ikke så rart når du ser og hører henne synge. Sangerinnen fra Møre og Romsdal ble for alvor landskjent i 2012 da hun gikk til topps i Norske Talenter som den første kvinnelige vinner i seriens historie. Året etter tok hun fatt på platekarrieren og ga ut sitt første album - julealbumet «Verden blir hvit». Her spilte hun inn albumet med Bratislava Symphony Orchestra og gode, gamle Kringkastingsorkesteret.

Stine har vært glad i å synge gjennom hele barndommen. Hun begynte med sangtimer allerede i en alder av 12 år, og da hun var 14 år sang hun seg inn i talentutviklingsprogrammet til Musikkonservatoriet på NTNU. Hun er i nyere tid opptrått på julekonserter med Erlend Bratland og hun fremførte en akustisk versjon av «Firestone» med selveste Kygo på flygel.

Helt siden Alexander Rybak triumferte på MGP-scenen, har Stine drømt om å en gang stå på scenen selv. Takket være låtskriverne Ingrid Skretting og Trude Kristin Klæboe drømmen hennes endelig gått i oppfyllelse. Stine Hole Ulla skal delta med låten «Traces».

​«Traces»
Tekst og melodi: Stine Hole Ulla, Ingrid Skretting og Trude Kristin Klæboe

Aktuelt på MGP

Dette er neste års MGP-programledere

Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen, når verdens største musikkshow sendes direkte fra Liverpool i Storbritannia.

Snakk Eurovision-finale med oss!