NRK Meny
Normal

Slik følger du kveldens semifinale

Her er all informasjon du trenger før kveldens semifinale i Eurovision Song Contest.

Eurovisiom

I kveld får vi endelig vite om Norge og Agnete får en plass i finalen i Eurovision Song Contest 2016. Det er klart for andre og siste semifinale hvor 18 land skal bli til ti finalister.

Slik stemmer du

I denne semifinalen har vi i Norge lov til å stemme, men det er ikke mulig å stemme på oss selv. Du kan stemme opp til tjue ganger på hvert bidrag, og du kan stemme etter at siste låt er framført. Slusene er åpne i 15 minutter.

Du kan bruke SMS, telefon eller den offisielle Eurovision-appen.

Ring 829 490 + låtnummer, eller send SMS til 26800 med låtnummer som kodeord.

Poengskjema

Skal du ha egen Eurovision-fest hjemme eller bare ønsker å få en god oversikt over hva du faktisk mener om de ulike bidragene før du stemmer, kan du laste ned NRKs eget poengskjema.

Poengskjema for semifinale 2
Foto: skjermdump

Last ned skjemaet her: ESC 2016 Poengskjema Semi 2

Følg sendinga

NRKs team i Stockholm gir dere liveoppdateringer og viser semifinalen direkte på denne siden. Her kan du se sendinga direkte - uansett hvor du er i verden.

ESC-galleri - vis oss bildene dine

Vi oppdaterer vårt Instagram-galleri jevnlig med bilder fra alt som skjer i kulissene her i Stockholm, men vi vil gjerne se dine bilder også.

Ta et bilde fra din Eurovision-fest og bruk emneknaggen #NRKmgp i sosiale medier.

Agnete

Agnete backstage før generalprøven.

Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen når verdens største musikkshow sendes direkte fra Kiev i Ukraina. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Ukraina. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster Twitter-innhold