Er det noen flotte menn her?

I høst jaktet Sigrid Bonde Tusvik på kjæreste, nå løper hun opp byløypa for årets MGP-artister, og tar tempen på byene årets delfinaler skal arrangeres i.

Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid besøker Ørland, kan dette være Ørlands flotteste mann?

Foto: Rubicon/NRK

Sigrid Bonde Tusvik er for de fleste kjent som komiker, men også som reporter på skjermen både i NRK og TV2. I høst så vi henne på utallige dater i programmet «Sigrid søker kjæreste» på NRK1, noe som endte med en etterlengtet mann i armkroken.

Står på

Når hun igjen dukker opp på skjermen i vinterens MGP-sendinger, er det som utsendt reporter. Allerede har hun rukket å lodde stemningen på Ørland.

- Det er fantastiske folk vi møter på vår vei, skryter Sigrid. Jeg tror ikke jeg har hatt det så gøy på lenge på opptak. Det er fine byer som står på som f... for å få til festen!

Sammen med Ørland er det Florø, Skien og Sarpsborg som tar i mot MGP-showet, i tillegg til finalen som sendes fra Oslo. Både Ørland og Florø er ukjente destinasjoner for Bonde Tusvik, men innslagene hun lager til MGP vil nok endre på det.

- Skien og Sarpsborg er nok litt mer kjent for meg, men jeg håper alle fire byene tar oss godt imot!

MGPs prosjektleder Skjalg Solstad beskriver Bonde Tusvik som en av NRKs nye og friske programledere og komikere.

- Vi ble veldig glade da hun sa ja til dette oppdraget. Det er vktig for NRK å ta Melodi Grand Prix ut i landet, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med stedene vi besøker og menneskene der gjennom Sigrid sine øyne.

Ørlands flotteste?

Noen ny kjærestejakt er det ikke, men gjennom delfinalene skal den flotteste mannen i hver by kåres, og det er Sigrid som står for kåringen.

- Det er bare å glede seg til å se hvem som er Mr. Ørland førstkommende lørdag!

Selv er hun veldig glad i MGP, men på grunn av jobb må hun kanskje nøye seg med å kun se selve finalen i år. Til nrk.no forteller hun om sin tradisjon for den internasjonale finalen.

- Vi fast band på festen, der jeg spiller fele og gutta spiller gitar og trekkspill. Vi spiller medley over alle låtene som har vært, og det er fint for alle bortsett fra naboene.

- Verste MGP-minne?

- Finnes det noe fælt med MGP da?

- Beste MGP-minne?

- Rybak!

Følg Melodi Grand Prix på Facebook og Twitter!

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Første delfinale ser du på NRK1 lørdag 15. januar, fra kl 19.55