Hopp til innhold

Annika Momrak har fått korona

Når lørdagens MGP-sending går av stabelen, blir det uten programleder Annika Momrak som har blitt koronasyk.

Annika Momrak og Mikkel Niva på MGP-scenen

MÅ STÅ OVER: Annika Momrak har blitt koronasyk og må stå over lørdagens delfinale. Her fra første delfinale 15. januar.

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Dermed må kollegene Mikkel Niva og Kåre Magnus Bergh stå alene på scenen på lørdag.

Momrak synes det er kjipt å måtte gå glipp av noe man har gledet seg til, men legger til at det er en følelse mange må kjenne på om dagen.

– Heldigvis blir det skikkelig show med Mikkel og Kåre Magnus på lørdag, og så gleder jeg meg masse til bli fysisk med på festen igjen så fort jeg er frisk – for festen varer jo flere uker til, sier hun.

Hun er takknemlig for de tre vaksinene hun har fått.

– Vaksinene virker å ha gjort en utmerket jobb i å ruste opp immunforsvaret mitt for akkurat dette, det er nesten rørende å tenke på.

Tankene mine nå går til alle de som sitter isolert og av ulike grunner ikke takler så godt å være alene. De fortjener en stor klem, og jeg skulle ønske jeg kunne gitt dem en!

Saken fortsetter under videoen av Annikas omvisning av MGP-kulissene, i forkant av første delfinale

Mulig digital løsning

Selv om en av programlederne er koronasmittet, legger ikke prosjektleder Stig Karlsen skjul på at Annika kan dukke opp på skjermen på lørdag allikevel.

Det er leit å ikke ha vår nye programlederstjerne fysisk til stede kommende lørdag, men hvem vet? Kanskje er Annika med oss fra sofaen digitalt? Vi jobber som normalt mot en fest av en sending og ønsker Annika riktig god bedring og velkommen tilbake!

På lørdag skal fire nye artister kjempe om en finaleplass i Melodi Grand Prix. Bli bedre kjent med artistene Farida, Daniel Lukas, Lily Löwe og Steffen Jakobsen her: Disse deltar i andre delfinale

Les også: På lørdag skal Lily Löwe debutere som artist i «Melodi Grand Prix». Men først skal hun feire premieren til «Rådebank» – en serie hun har vært en stor del av.

Kåre Magnus Bergh, Annika Momrak og Mikkel Niva, programledere Melodi Grand Prix 2022.

ÅRETS PROGRAMLEDERE: Kåre Magnus Bergh, Annika Momrak og Mikkel Niva.

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK