Hopp til innhold

Freddy Kalas

«Feel Da Rush»

Freddy Kalas i MGP 2016. Feel Da Rush

Hør en smakebit av «Feel Da Rush». Freddy Kalas' bidrag i MGP 2016. NB! Freddy sier i videoen at han skal fremføre «Happy Rush» i Spektrum, men han skal som sagt synge «Feel Da Rush».

Laster innhold, vennligst vent..

Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har i de siste årene fått et godt fotfeste innen norsk musikk. Den selverklærte sjefen for fest har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Med 60 millioner spillinger totalt på Spotify kan det virke som han har klart nettopp det.

I tre år, la Freddy vokal for lillebror Simen Auke og Mikkel Christiansen i Broiler. Men det var først i 2014 at han tok afterski-musikk til et nytt nivå med låten «Pinne For Landet». Låten lå på toppen av VG-lista i 24 uker i strekk, og ble spilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify. I desember 2015 ga han ut julelåten «Hey Ho», som ikke bare fikk topplasseringer her til lands. Men også på svensk iTunes på førsteplass.

Freddy Kalas skal delta i MGP med låten «Feel Da Rush». Låten er skrevet og komponert av Broiler-duoen Simen Auke og Mikkel Christiansen, Trond Opsahl, Christoffer Huse og Freddy Kalas selv.

«Feel Da Rush»
Tekst og melodi: Fredrik Auke, Simen Auke, Mikkel Christiansen, Trond Opsahl og Christoffer Huse.