Tre Små Kinesere på Den kinesiske mur

Tre Små Kinesere samles igjen - men ikke ikke i Norge denne gangen.

Tre Små Kinesere, Ulf Risnes, Baard Slagsvold og Øystein Hegge i 2003

Tre Små Kinesere skal igjen spille sammen - denne gangen i Kina.

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Tre Små Kinesere velger «hjemlandet» Kina når de spiller sammen for første gang siden 2005.

På kortur til Kina

Trøndergruppa Tre Små Kinesere besøker den kinesiske hovedstaden sammen med Oslo Reiselivskor på deres 15-årsjubileumstur 4.-8. oktober.

Koret består av sangere fra reiselivsbransjen i Oslo og Akershus.

- At Tre Små Kinesere har sagt ja til å samles igjen og attpåtil med gjenforening på Den kinesiske mur er fryktelig morsomt! Vi gleder oss enormt til å ha dem med og synge sammen med dem, sier korleder Tom Ødemark.

Vil isen smelte?

Tre Små Kinesere la i februar 2005 videre prosjekter med gruppa på is etter 15 års samarbeid.

Men som det står på deres offisielle hjemmeside: «Tiden vil vise om isen smelter, eller blir spist opp, og kineserne igjen samles for å spille sin egenartede versjon av norsk popmusikk».

Kulturstrøm

 • Visjon Norge må betale erstatning

  TV-kanalen i Drammen må betale 150.000 i erstatning til en mann for å ha delt sensitive opplysninger uten samtykke. I dommen fra lagmannsretten er også ansvarlig redaktør og programlederen dømt til å betale oppreisning, skriver avisa Norge i dag.

 • – Medieplattformer har et ansvar

  USAs president Joe Biden mener selskapene som driver sosiale medier har et ansvar for å stanse spredning av «upålitelig» innhold, særlig om koronaviruset, vaksiner og valg. Uttalelsen kom etter at Facebook har forlenget utestengelsen av Donald Trump.

 • Vant også siste del av søksmål

  Hertuginne Meghan vant også andre del av søksmålet mot Mail on Sunday og MailOnline. Prins Harrys kone fikk medhold i at utgiveren brøt opphavsretten da de trykket et brev hun skrev til sin far. Fra før er de dømt for å ha brutt privatlivets fred.

  Foto: Tolga AKMEN / AFP
  Foto: TOLGA AKMEN