NRK Meny
Normal

Stopper Vår daglige Beatles podkast

NRK har valgt å trekke tilbake Vår daglige Beatles podkast. Les hvorfor her.

Vår daglige Beatles podkast
Foto: NRK

Vi velger å stoppe podkastene av Vår daglige Beatles fordi vår egen juridiske avdeling har rådet oss til det. Det er fortsatt en del klausuler i forhandlingene av de nye avtalene som ikke er helt klare, og for ikke å bringe inn noe som kan forstyrre et godt forhandlingsklima velger vi å trekke podkasten av Vår daglige Beatles tilbake.

Les mer her: NRK må desverre stoppe Vår daglige Beatles

Vi har mye godt innhold å komme med i tiden som kommer til glede for vårt publikum, og vi slutter ikke å podkaste musikk. NRKs podkasttilbud finner du her: www.nrk.no/podkast

Alt om Vår daglige Beatles, de gode radioinnslagene og artiklene finner du fortsatt på www.nrk.no/beatles .

Kulturstrøm

 • Lagde film om ett år med Bergman

  – Bergman var ekstremt disiplinert, han sov ikke så mye, og jeg tror han følte at han bare måtte gjøre alt dette mens han hadde muligheten, sier dokumentarfilmskaper Jane Magnusson til Studio 2. Da hun skulle lage dokumentarfilm om Ingmar Bergman, fant hun ut at det var mer enn nok å fortelle om året 1957. Filmen har premiere i Norge torsdag 23. august.

 • – Det er viktig for oss å informere

  Torsdag til mandag vil NRK gjøre opptak til serien «22. JULI» i og i området rundt Regjeringskvartalet. – Det er krevende scener, også fordi vi vet at dette er situasjoner som har berørt mange, sier Ivar Køhn, programredaktør i NRK.

 • Kan ha blitt gift på ordentlig

  Regissøren Francis Ford Coppola støtter en teori om at skuespillerne Winona Ryder og Keanu Reeves faktisk kan ha blitt lovlig gift med hverandre, skriver The Guardian. En bryllupsscene fra filmen «Dracula» fra 1992, basert på Bram Stokers romanklassiker, kan nemlig vise seg å ha vært juridisk bindende. Skuespilleren Winona Ryder sa til CNN at de to kan ha blitt lovlig gift da de filmet bryllupsscenen i Greek Orthodox church i Los Angeles med en ekte prest.

  Winona Ryder and Keanu Reeves
  Foto: Jordan Strauss / AP