Pitsj

Vokalgruppa Pitsj ligg allereie på Norsktoppen, men jentene i gruppa vil meir enn det, no vil dei vinne heile Kjempesjansen.

Pitsj
Foto: Birte Njøsen Horne / NRK

I finalen skal jentene synge "Voi Voi", her kan du sjå jentene då dei song ein Medley i Kjempesjansen .

Endå gruppa ikkje blei starta før i 1999 har alltid vore glad ei å synge. Og jentene har vore med på mykje sida 1999.

Noko av det mest spennande dei har vore med på var då dei fekk kome i studioet til The Real Group å spele inn plate.

- Det var som ein draum som vi aldri ville håpa på, men så skjedde det! Vi er utruleg takksame for den sjansen, og no får vi jo ein til, ein Kjempesjanse seier jentene med eit smil.

Her kan du lese meir om kven  Pitsj er.

 

Pitsj
Foto: Birte Njøsen Horne / NRK

 

Kulturstrøm

  • Idris Elba i «Cats»

    Den britiske skuespilleren Idris Elba er siste tilskudd til rollelisten til den kommende filmversjonen av dansemusikalen «Cats». I filmen skal Elba tre inn i rollen som «skurkenes skurk», den slemme katta Macavity, melder Billboard. Elba slutter seg til en stab som er temmelig stjernespekket: Taylor Swift, Jennifer Hudson og Ian McKellen er allerede om bord. Andrew Lloyd Webbers kattemusikal «Cats» bygger på T. S. Eliots diktsamling «Å nærme seg en katt» fra 1939.

    Luther (series 4)
    Foto: Steffan Hill / BBC 2015
  • 2.250 euro i bot fra biblioteket

    En tysk psykologiprofessor er ilagt en bot på 2.250 euro for å ha levert tilbake bøker til høyskolens bibliotek for sent. Professoren leverte tilbake 50 bøker for sent til biblioteket ved Hochschule Niederrhein i delstaten Nordrhein-Westfalen. Saken har nå havnet i retten. I retten fredag sa forsvareren at professoren anker boten fordi hun mener den er uforholdsmessig høy (NTB).