Nytt album fra Kylie

Kylie Minogue vender tilbake med nytt album i juli.

Kylie Minogue

Slik så det ut på scenen sist gang Kylie Minogue var på turné.

Foto: Joel Ryan / AP

Kylie Minogue på Nobelkonserten

Kylie Minogue på Nobelkonserten i 2007.

Foto: Arne Kristian Gansmo, NRK

I juni får vi første smakebit fra et nytt Kylie Minogue-album. Låta har fått tittelen «All the lovers».

- Måtte bli første single

- Singelen er den siste låta som ble skrevet for denne plata. Mens jeg skrev den ble jeg sikker på at den måtte ble første single. Den oppsummerer euforien på albumet perfekt, sier Minogue ifølge Reuters.

5. juli kommer hennes nye album med tittelen «Aphrodite». Det er det første albumet siden plata «X» i 2007 og det ellevte totalt i karrieren til dama som ble 40 år i 2008.

Ifølge plateselskapet Parlophone vender Minogue tilbake til dansegulvet med Stuart Price som produsent. Som låtskrivere har hun også med navn som Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot og Keanes Tim Rice-Oxley.

Fikk brystkreft

Kylie Minogue har totalt solgt over 60 millioner plater, men har ennå ikke slått gjennom I USA, der hun turnerte for første gang I 2009.

I 2005 ble hun diagnostisert med brystkreft, men kom tilbake til rampelyset etter vellykkede operasjoner og behandling. Blant annet var hun med under Nobelkonserten i 2007.

Hør en liten smakebit av den nye plata her:

Kulturstrøm

 • Northug skal lage TV-underholdning

  Petter Northug har inngått en avtale med TV2 når han legger opp som skiløper. Han kommer til å jobbe med programinnhold. – Ja, sa programredaktør Jarle Nakken i TV2 da Kampanje spurte om Northug kommer til å jobbe med ren underholdning. Nakken mener at skiløperen har vist egenskaper som helt klart er interessante for TV-kanalen. Northug har allerede entret den kulturelle arenaen med boka «Min historie», som topper bestselgerlista for sakprosa denne uka.

  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Frank Ocean åpner Insta for fans

  Rapper, låtskriver og produsent Frank Ocean åpnet Instagramkontoen sin for fansen i dag med et enkelt baris-bilde. Kontoen ble oppretta i mai i fjor og har vært privat inntil nå, skriver Pitchfork. Fra i dag kan fans også se alle de drøyt 300 bildene av intern humor, venner, konserter og fester. Her kan du lese deg opp på gamle dager med anmeldelser ++.

  View this post on Instagram

  Welcome

  A post shared by @ blonded on