NRK Meny
Normal

Marcus & Martinus kommer med engelskspråklig plate

Den populære duoen slipper album nummer to mens debutalbumet fremdeles er på topp ti hos VG-lista.

Marcus og Martinus

POPULÆRE: Utsolgte konserter, hemmelige telefonnumre og postkassa full av fanbrev. Marcus og Martinus Gunnarsen har hatt en eventyrlig suksess i løpet av sin korte karriere.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

«Vi har store nyheter! Vi skal slippe vårt nye album "Together" 4 nov, og vi gleder oss sinnsykt mye!! // Big news guys! We're releasining our new album "Together" Nov 4th and we're so excited about it!!», skriver bandet på sin egen Facebook-side.

De to brødrene fra Trofors slapp den engelske singelen «Girls» i slutten av mai, og så dermed ut til å ønske seg et større og mer internasjonalt publikum. Nå kommer altså et fullengders studioalbum på engelsk, og i januar er det premiere på en påkostet dokumentar om 14-åringene.

12. november spiller de to utsolgte konserter i Oslo Spektrum.

Debutalbumet til Marcus & Martinus, «Hei», har vært på VG-lista i 82 uker og ligger for tiden på 10. plass.

Kulturstrøm

  • Første rivetillatelse er gitt

    Plan- og bygningsetaten har gitt tillatelse til å rive regjeringsbygg 4 og Møllergata 17, de første tillatelsene som er gitt til det nye regjeringskvartalet. Etaten har ikke fått inn merknader til riving av disse to byggene.

  • Jakob Oftebro spiller Peer Gynt

    Det er nå endelig klart at Jakob Oftebro skal spille Peer Gynt på Gålå i august. Oftebro ble brannskadet under filminnspilling og det var usikkert om han kunne spille på Gålå. – Jeg gleder meg til å stå på scenen på Gålå med pappa og alle aktørene en gang til, sier Jakob Oftebro i en pressemelding.