Normal

Marcus & Martinus kommer med engelskspråklig plate

Den populære duoen slipper album nummer to mens debutalbumet fremdeles er på topp ti hos VG-lista.

Marcus og Martinus

POPULÆRE: Utsolgte konserter, hemmelige telefonnumre og postkassa full av fanbrev. Marcus og Martinus Gunnarsen har hatt en eventyrlig suksess i løpet av sin korte karriere.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

«Vi har store nyheter! Vi skal slippe vårt nye album "Together" 4 nov, og vi gleder oss sinnsykt mye!! // Big news guys! We're releasining our new album "Together" Nov 4th and we're so excited about it!!», skriver bandet på sin egen Facebook-side.

De to brødrene fra Trofors slapp den engelske singelen «Girls» i slutten av mai, og så dermed ut til å ønske seg et større og mer internasjonalt publikum. Nå kommer altså et fullengders studioalbum på engelsk, og i januar er det premiere på en påkostet dokumentar om 14-åringene.

12. november spiller de to utsolgte konserter i Oslo Spektrum.

Debutalbumet til Marcus & Martinus, «Hei», har vært på VG-lista i 82 uker og ligger for tiden på 10. plass.

Kulturstrøm

  • 37.500 kroner for piratkopier

    En kvinne som kjøpte falske Louis Vuitton-vesker må betale 37.500 kroner. Hun ble ikke trodd i retten på at varene var til døtrene. Hittil i år har norske tollere destruert piratkopierte varer for over 11 millioner kroner.

  • Kan få en halv million til kunst

    De fire kunstnerne Gunvor Nervold Antonsen, Børre Sæthre, Torbjørn Rødland og Eline Mugaas er nominert til Lorck Schive Kunstpris 2019. Prisen er på en halv million kroner, og skal bidra til debatt og interesse rundt samtidskunsten. Alle de fire har nå fått 150.000 hver til å produsere et verk, og vinnerverket kåres neste høst. Prisutstillingen blir å se på Trondheim kunstmuseum høsten 2019.

    Gunvor Nervold Antonsen (t.v.), Børre Sæthre, Torbjørn Rødland og Eline Mugaas
    Foto: TKM/ Christina U. Andersen