NRK Meny
Normal

Madcon mot toppen

Madcon slipper første single fra sitt kommende album «InCONvenient Truth», i trygg forvisning om at «Beggin’» klatrer mot toppen. Se den nye videoen her!

Madcon Tahiti

Madcon, her på Tahitifestivalen i Kristiansund i sommer, har stor suksess også i resten av Europa.

Foto: Andreas Sundby

Madcon

«Liar» er første singelen fra Madcons «InCONvenient Truth». Med seg på videoen til låta har de fått modellen Triana Iglesias. Her er hun flankert av Yosef Wolde-Mariam (til venstre) og Thsawe Baqwa.

Foto: BonnierAmigo
Bjørn Sture Aas

Bjørn Sture Aas i NRK mP3 spiller Madcons nye single «Liar».

Foto: NRK

Mandag 1. Desember kommer Madcons tredje studialbum. Men suksessen med låta «Beggin’», fra deres forrige album «So Dark The Con Of Man», vil ingen ende ta. I forrige uke gikk låta opp fra 16. til 2. plass på Billboard European Hot 100 , kun slått av amerikanske Katy Perry.

Hottest i Europa

Yosef og Tshawe er dermed akkurat nå ”de hotteste europeerne i Europa”, som det heter i en pressemelding fra gruppas plateselskap.

Samtidig ligger «Beggin’» fortsatt inne blant de 10 mest populære låtene i Storbritannia og har solgt 120.000 eksemplarer av singelen der. Deres forrige album, «So Dark The Con Of Man», kom ut i desember i fjor og har solgt 70.000 i Norge.

NRK mP3 er blant de første radiokanalene i Norge til å liste den nye singelen, men programleder Bjørn Sture Aas er usikker på om den gruppa vil få like stor suksess med den.

- Et litt annet stempel

- Det er vanskelig å si, men Madcon har etablert seg godt ikke bare her i Norge men også rundt om i Europa. Alle vet hvem Madcon er og etter seieren i «Skal vi danse» har nok Tschawe bidratt til å gi Madcon et litt annet stempel enn de hadde før, sier Aas som har mange komplimenter å komme med til låta «Beggin’» sin går sin seiersgang i hele Europa.

- Hvem gikk vel ikke rundt å sang på den mot slutten av fjoråret da? Låta er sykt catchy, den legger seg på leppene med en gang og takta tar tak i beina og gjør deg til en stor danseløve! Ikke rart det blir suksess da!

- Smalt inn på listene

Mp3 var imidlertid kjappe med å sette Madcons nye single «Liar» på høy rotasjon.

- Den smalt vi inn på spillelistene så fort vi fikk den og det sier vel sitt om hva vi tror om låta, sier Bjørn Sture Aas.

Se Madcons video til låta «Liar» her:

Kulturstrøm