NRK Meny
Normal

Kylie til Norge

Kylie Minogue kommer til Norge 10. juni for å gjøre konsert i Oslo Spektrum.

Kylie Minogue

Kylie Minogue opptrer i Oslo i juni.

Foto: Jeff Christensen / AP

Kylie Minogue

Endelig frisk og tilbake på scenen.

Foto: Kirsty Wigglesworth / AP

Sist hun var i Oslo Spektrum var med «Fever!»- turneen i 2002, en konsert som raskt ble utsolgt.

Tilbake på scenen

Siden har hun stridd seg gjennom brystkreft og vært borte fra rampelyset et helt år, før hun nå gjør comeback med platen «X» som akkurat er sluppet - over 20 år etter hun kom med sin første singel, en coverversjon av «Locomotion», i 1987.

Billettsalget starter 3. desember på Billettservice og Oslo Spektrum eller ved personlig fremmøte ved Spektrums billettkontor.

Kulturstrøm

  • Bergman-bok gis ut etter ni år

    Biografien om Ingmar Bergman, skrevet av regissørens husholderske Anita Haglöf, gis ut – ni år etter at den opprinnelig planlagte utgivelsen ble stoppet. Boken, kalt «Jag var Ingmar Bergmans hushållerska», kommer i november, melder TT. Da den ble stoppet i 2009, var det fordi boken ble «for personlig» for Haglöf, som var den som valgte å stoppe utgivelsen. Men nå har husholdersken, som jobbet for filmregissøren i åtte år fra 1995, ombestemt seg og gir den ut likevel i Bergmanåret, der man feirer 100-årsjubileet for hans fødsel.

    FILES-SWEDEN-FILM-THEATRE
    Foto: BONNIERS HYLEN / AFP
  • Tons of Rock flytter

    Tons of Rock flytter fra Halden til Oslo. Det melder festivalledelsen i en pressemelding. Festivalen skal nå holdes på Ekebergsletta.