Julegave til Backstreet-fansen

Backstreet Boys gir en førjulspresang til sine norske fans, og spiller i Norge 5. desember.

Backstreet Boys

Backstreet Boys er igjen klare for Norge og Oslo Spektrum.

Foto: K&U / K&U

Sist de var her, var i Oslo Spektrum i april i fjor. Nå har Backstreet Boys inkludert Norge i verdensturneen som starter i Singapore 27. september, og som kommer til Europa måneden etter.

- Publikumsappell og lojale fans

– Vi er veldig glade for at gruppa valgte å inkludere Oslo på turnélisten sin. Få band kan måle seg med Backstreet Boys når det kommer til publikumsappell og antall lojale fans, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Agency.

Backstreet Boys: «Straight Trough My Heart»

Backstreet Boys' siste single heter «Straight Trough My Heart».

Foto: Platecover

Turneen til boybandveteranene følger i kjølvannet av den kommende høstutgivelsen fra det populære bandet – albumet «This Is Us». Den første singelen fra albumet, «Straight Trough My Heart», er allerede ute.

Max Martin

På den kommende platen har medlemmene Nick Carter, AJ McLean, Howie Dorough og Brian Littrell alle vært med på å skrive tekstene sammen med blant andre den svenske produsenten Max Martin – som har vært med dem mesteparten av veien.

Det var i 1996 at Backstreet Boys slo gjennom, og siden har de solgt mer enn 76 millioner album verden over. «This Is Us» blir det tredje albumet siden comebacket i 2005, og det niende totalt. I tillegg til trofaste Martin er samarbeidspartnere denne gangen navn som Lady Gaga, Ne-Yo, Akon og T-Pain.

Kulturstrøm

  • Atter ei utsetjing for James Bond

    Premieren på«No time to die», med norske scener frå Atlanterhavsvegen og Nittedal, er utsett igjen. Ny premieredato er 8. oktober, ifølgje den offisielle Twitter-kontoen. Daniel Craig-filmen har vore utsett fleire gonger på grunn av koronakrisa.

    James Bond-filminnspeling på Atlanterhavsvegen.